Animatie

Het Lopikerwaarden Streekfonds investeert graag in nieuwe initiatieven die ’een kontje op’ kunnen gebruiken. We zetten onze creativiteit, kennis en ons netwerk van Waarden en Streekfans in om mensen met een initiatief een duwtje in de goede richting te geven. We weten hoe we projecten moeten opzetten, mensen en ideeën kunnen vinden en zijn vindingrijk als het gaat om geld vinden. Niet persé hele grote bedragen, maar dat wat nodig is om te kunnen starten. We zijn ook goed in omdenken, zodat een mooi idee soms op een andere manier toch tot stand komt. Met onze Waarden, kennis van organisaties, overheden, boeren, burgers en buitenlui krijgen we een bijzonder netwerk in de benen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

De Lopikerwaard

Dus nodig ons eens uit om mee te denken als het gaat om de vitaliteit en kwaliteit van onze leefomgeving. In het filmpje leggen we onze visie voor het gebied en onze werkwijze uit. Laat de Lopikerwaard en omgeving bloeien.

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds