Harry Bijl bestuurslid van het Lopikerwaarden Streekfonds

In de vergadering van 4 november is Harry Bijl benoemd tot bestuurslid van het Lopikerwaarden Streekfonds. Harry en zijn gezin wonen sinds 1993 in Montfoort. In het dagelijks leven werkt hij vanuit Montfoort als adviseur public relations en schrijver. Hij was eerder betrokken bij het project natuurspeelplaatsen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ons Landschap van de Lopikerwaard

“Ik kom oorspronkelijk uit het poldergebied tussen Rotterdam en Gouda, waar het oude slagenlandschap nauwelijks nog herkenbaar is”, zegt Harry. ”In de Lopikerwaard is dat gelukkig nog wel het geval. Het feit dat je hier de historie van de ontginning van de streek nog steeds in het landschap terug kunt zien, vind ik een groot goed. Als bestuurslid wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het behoud van die waarden. Dat het streekfonds daarbij het gebied niet als museum wil behandelen, maar juist zoekt naar mogelijkheden om behoud te combineren met hedendaagse  ontwikkelingen, juich ik toe. De praktische aanpak met ondersteuning van ‘projecten met een glimlach’ spreekt mij aan.”

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds