Wilgentakken voor de Wilgenhut in Montfoort

Natuurspeelplaats Montfoort - Wilgenhut

Al een tijd speelt het idee om een natuurspeelplaats in te richten in het stadspark Montfoort. Een plek met natuurlijke elementen waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De ontwikkeling van deze natuurspeelplaats is een samenwerking tussen het Streekfonds Lopikerwaarden, Montfoort Vitaal en de gemeente Montfoort. Over een aantal maanden starten we met de aanleg van deze speelplek, maar we mogen nu al een eerste element neerzetten. Namelijk een wilgenhut!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

De wilgenhut wordt gemaakt met levende materialen. Om zo een hut te creëren van wilgen die verder groeien. Op deze manier draagt deze wilgenhut zowel bij aan de natuurbeleving en speelmogelijkheid als aan de biodiversiteit.

De wilgenhut komt vlak bij het struinpad te liggen. Zo sluit het mooi aan op de natuurlijke speelgelegenheid die er al is in het park. 

Op zaterdag 1 april om 10.00 uur beginnen we met het maken van de wilgenhut. Lijkt het je leuk om te komen helpen? Trek dan je laarzen aan en kom zaterdag ochtend naar het stadspark Montfoort!

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds