Van Lieshout collectie in Benschop 2

Open Monumentendag in Benschop: Een Glimp van Van Lieshout Collectie

Op 9 september jongstleden vierde Benschop Open Monumentendag, waarbij enkele opmerkelijke stukken uit de Van Lieshout collectie opnieuw in het zonnetje werden gezet. Op deze speciale dag werden onder andere een oude brandweerkar en een overdekte wagen tentoongesteld, die voor het publiek prachtig zichtbaar waren.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Van Lieshout collectie in Benschop

Enkele jaren geleden verwierf het Lopikerwaarden Streekfonds een waardevol deel van de Van Lieshout collectie uit onze regio. Deze collectie omvat unieke en historische gereedschappen en werktuigen die een inkijkje bieden in het boerenleven in onze streek. Dankzij dit fonds zijn deze kostbare artefacten bewaard gebleven voor de toekomstige generaties.

De waardevolle stukken zijn zorgvuldig opgeslagen door het Lopikerwaarden Streekfonds, dat werkt aan de uitdaging om deze een passende en betekenisvolle bestemming te geven.

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds