Stiekempad - best verstopt

Vorig jaar rond deze tijd openden we het Stiekempad, bij de Noordzijdse kade van Benschop. Zo’n plek waar niemand komt maar waar de Lopikerwaard - zeker in deze tijd - op zijn mooist is. Samen met de kunstenaars van Collectief Montfoort hingen we hun kunstwerken op om toevallige voorbijgangers te verrassen. In de hoop dat het een ‘buzz’ werd. Blijkbaar was het zo stiekem dat de ‘buzz’ niet werkte.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Daarom laten we jullie deze verrassende plaatjes zien. En maken we de mooie plek bekend. De ingang is tussen Montfoort en Benschop, langs de Reinaldaweg. Er is een heel klein parkeerplaatsje, dus ga op de fiets… loop naar het oosten 2 km ofzo… het is daar prachtig. En …. niet aan téveel anderen vertellen, dan kun je in deze tijd voldoende afstand houden en er rustig van genieten.

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds