ONdernamen

Streekfonds Lopikerwaarden met een artikel in OnderNamen

Het Lopikerwaarden Streekfonds staat deze zomer met een mooi artikel in het blad OnderNamen. 

"Wij geloven dat verbinding tussen inwoners en bedrijven essentieel is om ideeën tot bloei te brengen." Ron van Haanschoten, bestuurslid van het fonds, vertelt hoe betrokkenheid bij het Streekfonds onderdeel is van verantwoord ondernemen. Als fysiotherapeut en ondernemer met zijn praktijk ADFYS in Montfoort, is hij nauw betrokken bij projecten zoals natuurspeelplaatsen en het 50 dingen boekje voor kinderen. Ron van Haanschoten, een bestuurslid van het fonds, benadrukt het belang van betrokkenheid van lokale bedrijven en inwoners bij onze projecten.

Van Haanschoten legt uit dat bedrijven een actieve rol kunnen spelen in het verbeteren van de omgeving door Waard te worden van het Streekfonds. Hij geeft voorbeelden van succesvolle projecten zoals de ontwikkeling van natuurspeelplaatsen en het 50 dingen boekje, dat kinderen aanmoedigt om buiten te spelen en de natuur te verkennen. Verder worden projecten genoemd zoals de Bloeiende Bermen, die de biodiversiteit vergroten, en de Weidevogel Welness, die bijdraagt aan het behoud van weidevogels.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Groeiboek Lopikerwaarden Streekfonds

Het artikel roept ondernemers op om mee te denken over de toekomst van de regio en zich aan te melden als Waard van het Streekfonds, waarbij ze niet alleen hun eigen ideeën kunnen inbrengen, maar ook betrokken kunnen raken bij bestaande projecten.

Lees hier het hele artikel van OnderNamen online: 
ondernamen.nl/wordt-u-waard-van-het-lopikerwaarden-streekfonds

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds