Lopikerwaarden Streekfonds op scholen Montfoort

Welke naam krijgt de Natuurspeelplaats in Montfoort?

Voorafgaand aan de meivakantie heeft het Streekfonds Lopikerwaarden alle scholen in Montfoort bezocht met een verzoek om hulp bij het bedenken van een naam voor de Natuurspeelplaats in het park. Verscheidene suggesties zijn al ingediend en er zullen ongetwijfeld nog meer volgen. De VOM vakantieweek zal vervolgens, als jury, een definitieve naam kiezen voor deze gloednieuwe Natuurspeelplaats. Een spannend proces vol creativiteit en betrokkenheid van de lokale gemeenschap.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Bouw Natuurspeelplaats Montfoort van start

In Montfoort en Linschoten werken lokale organisaties en bedrijven samen aan de realisatie van natuurspeelplaatsen. John van Echtelt, coördinator van Montfoort Vitaal, is nauw betrokken bij de plannen. Hartjes op de fiets hebben voorwerk verricht en Yuverta ontwerpt het naambord voor de officiële opening. TEBI levert de keien voor de speeltuin.

Contact gegevens

Lopikerwaarden Streekfonds
Hofplein 12
3417 JN Montfoort

06 - 54218341

streekfonds@lopikerwaarden.nl

Rek. nr. NL46 RABO 0124 4996 00

KvK 52696731

Berichtje sturen
Wilt u helpen?

Al onze projecten met een glimlach komen tot stand door samenwerkingen en eigenaarschap. Daar kunnen wij per project alle soorten hulp bij gebruiken. Dat kan door kennisdeling, donatie of misschien zelfs actieve inzet.

Doet u mee?

Copyright 2022 - Lopikerwaarden Streekfonds